Selecteer een pagina
De eerste stappen voor jouw wintersportcrush
6 december 2020
Emma
Home » Algemeen » De eerste stappen voor jouw wintersportcrush

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je staat in de rij voor de lift en je ziet je voor in de rij ineens een prachtige wintersporter staan. Je wisselt even een blik met je vrienden, maar je weet eigenlijk al meteen wat je gaat doen. Want, algemeen bekend, de beste partners staan natuurlijk op de piste, die liggen niet op de ligstoelen bij het restaurant in de zon. Nu nog een gesprek aanknopen… maar hoe? Vind hieronder de beste tips die jou een wonderlijke wintersportliefde kan opleveren!

 

Situatie 1: De lift-sneak

Nadat je je vrienden dé look hebt gegeven, zagen ze je al worstelend verplaatsen naar voren in de rij. Die boze blikken van de andere mensen doen je nu even niets. Jij moet naar je doel! (Pro tip: kijk even goed of er niet al een vriend of vriendin aan jouw nieuwe winterliefde gekoppeld is….) Daar ben je dan eindelijk, op het plaatsje direct naast je crush! Laat jouw pick-up line maar horen!

Situatie 2: De restaurant manoeuvre

Die rij van de lift was toch net even iets te lang, maar zodra je zelf bovenaan gekomen bent, zie je je crush lopen naar het restaurant. PERFECT! Je overtuigt je vrienden dat het nu eigenlijk wel gewoon tijd is voor een hapje en een drankje. Wacht tot je crush alleen komt te zitten en sla dan je slag! Als je dit moment niet ziet gebeuren, raap je gewoon al je moed bij elkaar en vraag je of je bij ze aan tafel mag zitten. Wie niet waagt, die niet wint.  

Situatie 3: De  Tinder-vlinder-vinder

Lang leve de technologie. Door jouw Tinderradar juist in te stellen kun jij kijken of je jouw crush alvast online nader kunt inspecteren. Als je hem of haar vindt, weet je zeker dat deze persoon op de liefdesmarkt is. Wie weet vind je wat leuke vakantiefoto’s en kom je al iets meer te weten. Durf jij naar rechts te swipen?

Tips wintersportcrush

Situatie 4: De après-ski-techniek

De meest bekende, en misschien wel meest veilige manier om in contact te komen met je liefde is door te après-skiën. Na een paar drankjes zie je zo je zenuwen als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar onthoud: misschien vraagt je crush je wel mee skiën, dus zorgt dat je daartoe in staat bent morgen! Je wil natuurlijk van een koude kermis thuiskomen.

Situatie 5: De val (succes niet altijd gegarandeerd)

Als je je in geen van de voorgaande gevallen hebt kunnen wringen, zou deze trick je misschien nog kunnen helpen: laat je nonchalant vallen in het zicht van je crush. Sommigen zullen je uitlachen en verder skiën, maar soms heb je zulke parels ertussen zitten die je natúúrlijk wel even overeind helpen. Vragen of het goed gaat en je misschien wel een drankje aanbieden tegen de schrik 😉

Extra’s voor de durfallen onder ons: 

  • Sneeuwballengevecht initiëren met je crush
  • Die sexy skileraar boeken voor een privéles
  • Aanbieden een foto te maken van je crush

Aan inspiratie zal het jou deze winter zeker niet ontbreken. Heb jij betere tips om de aandacht te krijgen van iemand op de piste? Laat het ons vooral weten!

Boek nu jouw wintersport

Seizoen 2021/2022
  • Gratis annuleren t/m 5 dagen na boeking
  • Corona-geld-terug-garantie
  • Altijd de scherpste prijs
7 nachten incl. skipas vanaf € 129

Volg ons

Uitgelichte posts

De ultieme Duitse après-ski hitlijst 2021/2022

De ultieme Duitse après-ski hitlijst 2021/2022

Er zijn mensen die puur en alleen voor de wintersport naar de Alpen rijden. Anderen gaan voor een gezonde mix tussen sporten en feesten. En een kleine, uitverkoren, hardcore selectie van de wintersporters verkiest de après-ski boven alles. Voor de laatste twee groepen...

Dit vind je wellicht ook leuk…

Over Skipedia

Op Skipedia vind jij alle handige en relevante informatie, tips en adviezen over wintersport vakanties.

Populaire posts

De ultieme Duitse après-ski hitlijst 2021/2022

Er zijn mensen die puur en alleen voor de wintersport naar de Alpen rijden. Anderen gaan voor een gezonde mix tussen sporten en feesten. En een kleine, uitverkoren, hardcore selectie van de wintersporters verkiest de après-ski boven alles. Voor de laatste twee groepen...

Categorieën 

Skipedia.nl is een geregistreerd handelsnaam. © 2021, alle rechten voorbehouden

Webontwerp door De Grijff