Selecteer een pagina
Zelf koken of verzorging boeken?
3 november 2020
Emma
Home » Uitgelicht » Zelf koken of verzorging boeken?

Eén van de grotere kostenposten tijdens elke vakantie is de verzorging. En de keuze is reuze! Er zijn namelijk nogal wat manieren om je eten te (laten) verzorgen tijdens de wintersport. Zoek je elke avond een gezellig restaurant op of kook je liever zelf in je appartementje een grote pan macaroni voor de hele groep? Of geeft een all inclusive wintersport jou het ultieme vakantiegevoel?

 

Geen verzorging, geen verplichtingen

Veel mensen houden ervan om hun eigen ritme te hebben tijdens een vakantie. Zelf bepalen wie het ontbijt klaarmaakt en hoe laat de gezelligheid met z’n allen aan tafel begint. Ideaal voor kinderen die niets boven hun Hollandse broodje met hagelslag verkiezen of voor mensen die graag rustig hun ochtend beginnen zonder veel mensen om zich heen. Ook als je een speciaal dieet volgt of een voedselallergie hebt, kan het boeken van een vakantie zonder verzorging een goede keuze zijn. Zo weet je zeker dat er niets fout kan gaan. Let bij het boeken wel op de bereikbaarheid van supermarkten in de buurt van je appartement – vooral als je geen auto tot je beschikking hebt. En oh ja, de afwas moet natuurlijk wel worden gedaan.. Gelukkig beschikken steeds meer appartementen over een afwasmachine! 

 

Met verzorging

Natuurlijk ben je met een uitgekiende boodschappenlijst bij de plaatselijke supermarkt het goedkoopst uit, maar ook een vakantie met verzorging hoeft niet duur te zijn. Doordat de verzorging op grotere schaal gebeurt, betaal je omgerekend veel minder dan in een restaurant. Je hebt de keuze uit ontbijt, halfpension, volpension of een variant van all inclusive. Vooral als je lokale gerechten wilt proberen of sowieso graag laat verwennen is dit geen verkeerde optie. In de meeste hotels heb je de mogelijkheid om eventuele dieetwensen of allergieën vooraf aan te geven. Dan houden ze rekening met jouw persoonlijke wensen om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. 

Jij bepaalt uiteindelijk hoe jouw wintersportvakantie er uitziet. Ga je voor jouw eigen lievelingsgerechten die alleen jij het beste maakt of laat je je liever een weekje in de watten leggen door de chef-kok des huizes? Laat het ons weten!

Actie van de maand

Seizoen 2021/2022
  • € 50 korting per persoon
  • Gratis annuleren t/m september 2021
  • Corona-geld-terug-garantie
7 nachten incl. skipas vanaf € 129

Volg ons

Uitgelichte posts

Wintersport in Berwang

Wintersport in Berwang

De kleine maar fijne skigebied is perfect voor beginners en families. Met overzichtelijke pistes en een uitgebreid kinderdorp hebben ook de kleinsten hier de tijd van hun leven. Waarom is Bergwang zo geschikt voor een familiewintersport?Skigebied De kracht van dit...

Dit vind je wellicht ook leuk…

Over Skipedia

Skipedia is bedoeld voor alle handige, actuele en relevante informatie, tips en adviezen over wintersport vakanties.

Populaire posts

Wintersport in Berwang

De kleine maar fijne skigebied is perfect voor beginners en families. Met overzichtelijke pistes en een uitgebreid kinderdorp hebben ook de kleinsten hier de tijd van hun leven. Waarom is Bergwang zo geschikt voor een familiewintersport?Skigebied De kracht van dit...

Categorieën 

Skipedia.nl is een geregistreerd handelsnaam. © 2021, alle rechten voorbehouden

Webontwerp door  SDG Works